Procurorul general al României divorţează

Laura Codruţa Kovesi, procurorul general al României, divorţează, ea refuzând orice comentariu privind motivele care stau la baza acestei decizii.

74 afișări
Imaginea articolului Procurorul general al României divorţează

Procurorul general al României divorţează

"Este o problemă care ţine de viaţa privată. Nu am ce să comentez", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Codruţa Kovesi, care a recunoscut totuşi că profesia i-a afectat viaţa personală.

Acceptarea funcţiei de procurorul general al României, în urmă cu un an, este motivul principal în decizia de separare a soţilor Kovesi.

Codruţa Kovesi a fost numită, în octombrie 2006, procuror general al României, până atunci ea deţinând funcţia de şef al Biroului teritorial Sibiu al Direcţiei de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici