Producătorii "Pulp Fiction" plănuiesc să facă un film cu zombie despre The Beatles

Producătorii filmului-cult "Pulp Fiction" plănuiesc să facă un lungmetraj despre trupa britanică The Beatles, în care cei patru celebri muzicieni să fie prezentaţi ca fantome care îşi bântuie fanii, potrivit contactmusic.com.

55 afișări
Imaginea articolului Producătorii "Pulp Fiction" plănuiesc să facă un film cu zombie despre The Beatles

Producătorii "Pulp Fiction" plănuiesc să facă un film cu zombie despre The Beatles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producătorii celebrei pelicule "Pulp Fiction" au cumpărat drepturile pentru ecranizarea cărţii "Paul Is Undead: The British Zombie Invasion", un roman grafic semnat de Alan Goldsher, în care John Lennon, devenit zombie, îşi omoară cei trei colegi de trupă, care ajung să îşi bântuie fanii ca fantome.

Producătoarea Stacey Sher s-a declarat "o mare fană Beatles, ca şi restul lumii". "Cartea lui Alan, care chiar arată pasiunea lui pentru istoria muzicii şi aprecierea sa pentru lumea fantomelor este ceva foarte amuzant de citit", a adăugat ea.

The Beatles, format din Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr, este unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici