Psapp concertează la Bucureşti (Video)

Trupa Psapp, formată din Galia Durant şi Carim Classman, va susţine un concert pe 30 ianuarie la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit paginii Myspace a formaţiei.

210 afișări
Imaginea articolului Psapp concertează la Bucureşti (Video)

Psapp concertează la Bucureşti (Imagine: www.zeroinfluence.files.wordpress.com)

Psapp au lansat până în prezent trei albume, "Tiger My Friend", "The Only Thing I Ever Wanted" şi "The Camel's Back", cel de-al treilea fiind lansat în toamna acestui an.

Stilul propriu al trupei, poate fi caracterizat ca un amestec creativ de muzică electronică şi experimentală, şi a dus la naşterea unui curent denumit "Toytronica", în care sunt folosite diferite instrumente jucării, ele făcând parte şi din apariţiile scenice.

Printre cele mai cunoscute melodii se numără "Cosy in the Rocket", melodie care apare pe coloana sonoră a serialului "Grey's Anatomy", dar şi "Hi", "Trycicle", "Part like Waves".

"Nu se compară cu absolut nimic momentul în care asculţi un album şi îl adori şi nu înţelegi de ce. Acesta (The Camel's Back - n.r.) este un astfel de album", a scris despre cel mai recent material discografic Psapp, revista Musicweek.

 

Psapp - "Cosy in the Rocket"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici