FOTO Pui albinos de broască ţestoasă de Galapago, extrem de rar, a fost prezentat lumii

  • Un pui albinos de broască ţestoasă de Galapagos extrem de rar a fost prezentat lumii.
  • Broasca ţestoasă s-a născut în mai, la Tropiquarium, o grădină zoologică situată în Elveţia.
1251 afișări
Imaginea articolului FOTO Pui albinos de broască ţestoasă de Galapago, extrem de rar, a fost prezentat lumii

Sursa foto: Twitter

Micuţa reptilă cântărea doar 50 de grame când s-a născut, surprinzându-i pe îngrijitorii grădinii zoologice prin pielea şi carapacea ei albă şi ochii roşii.

Ţestoasele cu albinism sunt extrem de rare, apărând la 1 din 100.000 de animale. În prezent, nu există cazuri cunoscute de ţestoase Galapagos albinoase în sălbăticie sau în captivitate, ceea ce face ca acest pui să fie cu adevărat unic, anunţă duminică The Good News Hub.

În ciuda faptului că la naştere cântăreşte de douăzeci de ori mai puţin decât o pungă de zahăr, această mică broască ţestoasă va creşte şi va deveni enormă. Ţestoasele gigantice de Galapagos sunt cele mai mari din lume - mama broaştei ţestoase cântărea 100 kg.

Mama broaştei ţestoase depusese două ouă, iar cea de-a doua ţestoasă s-a născut 4 zile după puiul albinos, cu carapacea neagră ca şi părinţii ei.

Ţestoasele gigantice de Galapagos au o durată de viaţă extrem de lungă, putând trăi mai mult de 100 de ani. De fapt, cea mai bătrână broască ţestoasă din captivitate a trăit până la 175 de ani. Secretul duratei lor de viaţă mai lungi sunt variantele de gene care favorizează o reparare rapidă a ADN-ului şi o apărare naturală împotriva cancerelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici