Puya ia lecţii de box de la Doroftei

Pregătirile pentru turneul în care Puya va pleca, joi, îl aduc pe cunoscutul cântăreţ hip-hop faţă în faţă cu Leonard Doroftei, boxerul care apare şi în clipul "Change" al artistului, informează postul de televiziune MTV.

269 afișări
Imaginea articolului Puya ia lecţii de box de la Doroftei

Puya ia lecţii de box de la Doroftei (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Astfel că, împreună cu echipa MTV, Puya şi fostul campion mondial au mers pentru antrenamente la Academia de lupte "Ciprian Sora", locaţia unde s-a filmat şi clipul piesei.

Lecţia de box pentru Puya şi, în acelaşi timp, lecţia de muzică pentru Doroftei va fi difuzată joi, de la ora 13.00, la MTV "Euro Top 20".

Piesa "Change" prefaţează apariţia albumului "Românisme - Partea a 2-a", ce va fi lansat de MediaPro Music. Noul material continuă linia muzicală a primului volum şi va fi promovat în cadrul unui turneu naţional, care debutează joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici