Queen plănuieşte o continuare a musicalului "We Will Rock You"

Brian May, chitaristul trupei Queen, a indicat că se plănuieşte o continuare a musicalului de succes "We Will Rock You", care a fost prima dată pus în scenă în mai 2002, informează BBC.

29 afișări
Imaginea articolului Queen plănuieşte o continuare a musicalului "We Will Rock You"

Queen plănuieşte o continuare a musicalului "We Will Rock You"(Imagine:www.queenonline.com)

"Plănuim o continuare", a spus May. "Va fi o adevărată provocare", a adăugat acesta.

Muzicianul în vârstă de 60 de ani a spus că musicalul "We Will Rock You", scris şi regizat de Ben Elton, a adus în săli, de la premiera sa din mai 2002, două milioane de spectatori.

Musicalul, bazat pe melodiile trupei Queen, a fost pus în scenă în Australia, Spania, Rusia, Statele Unite, Japonia şi Germania.

În martie, membrii trupei Queen au anunţat, pe site-ul lor oficial de internet, că vor lansa, în septembrie, primul album din ultimii 13 ani şi au dat detalii despre următorul turneu.

Albumul, care încă nu are un titlu, va fi lansat pe 1 septembrie. Paul Rodgers, care s-a alăturat lui Brian May şi Roger Taylor după moartea solistului, Freddie Mercury, în 1991, a colaborat la acest album, potrivit site-ului trupei. În schimb, John Deacon a ales să nu participe la realizarea materialului discografic, potrivit unui purtător de cuvânt din partea trupei.

Primul album de la "Made in Heaven", în 1995, va fi lansat cu două săptămâni înainte de debutul turneului grupului, care va dura şapte săptămâni şi va cuprinde concerte în 14 ţări. Turneul va debuta la Moscova, pe 16 septembrie. Grupul britanic va cânta apoi în Polonia, Germania, Belgia, Franţa, Italia, Elveţia, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Serbia, Cehia şi Austria. Este posibil ca ulterior turneul să fie extins în America Latină, potrivit site-ului de internet care nu oferă alte detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici