Radu Mazăre vrea să aducă ambarcaţiuni de agrement în Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat, joi, că în acest sezon estival turiştii care vor veni în staţiunea Mamaia vor putea face plimbări pe mare cu ambarcaţiuni de agrement, care vor fi achiziţionate de o firmă ce va fi înfiinţată de municipalitate şi de CJ Constanţa.

59 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre vrea să aducă ambarcaţiuni de agrement în Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Mazăre a declarat, la finalul şedinţei de Consiliu Local, că pentru realizarea acestui proiect va fi înfiinţată o societate de către Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Eforie şi SC Mamaia SA, firma nou înfiinţată urmând să achiziţioneze ambarcaţiunile respective.

De asemenea, Ministerul Turismului va realiza o pasarelă de îmbarcare în staţiunea Mamaia, iar primarul speră ca în luna iulie, cel târziu, acest proiect să devină funcţional, iar turiştii să se poată plimba pe mare cu navele de agrement.

"Din acest an vom aduce ca noutate agrementul pe mare cu trei-patru nave pasagere. Ministerul Turismului va investi în jur de un milion de euro într-o pasarelă pentru ambarcare turişti în staţiunea Mamaia, iar noi cu Consilul Judeţean, cu Primăria Eforie şi SC Mamaia SA vom înfinţa o societate care se va numi «Agrement Nautic» şi care va avea un capital social de 1.230.000 de euro, bani din care vom cumpăra ambarcaţiuni de agrement", a declarat Radu Mazăre.

El a adăugat că ambarcaţiunile de agrement vor face curse către Mangalia şi Sulina.

Primarul municipiului Constanţa a precizat că alte atracţii în staţiunea Mamaia în acest sezon estival vor fi cursa de Formula 1 pe apă, cursa de avioane, dar şi spectacole de samba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici