Rammstein şi AC/DC - la vară, în România

Trupele Rammstein şi AC/DC, două dintre cele mai bine cotate nume ale momentului, pe scena rock, vor ajunge în România, în vara anului viitor, a confirmat pentru MEDIAFAX Lenţi Chiriac, production manager la D&D East Entertainment.

129 afișări
Imaginea articolului Rammstein şi AC/DC - la vară, în România

AC/DC concertează la vară în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Săptămâna viitoare va fi organizată o conferinţă de presă şi veţi primi toate detaliile", a mai spus el.

De asemenea, Chiriac a confirmat faptul că festivalul Sonisphere este una dintre variantele posibile pentru concertele trupelor.

Potrivit site-urilor Metallica şi Sonisphere, şi această trupă va cânta în Bucureşti, la festivalul care va avea loc între 25 şi 27 iunie.

Show-urile trupelor au fost confirmate şi de alte surse din companii organizatoare de concerte.

Rammstein este o formaţie germană, ale cărei baze au fost puse în 1994, în Berlin. Trupa este formată din Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitară şi backing vocals), Paul H. Landers (chitară, backing vocals), Oliver "Ollie" Riedel (chitară bas), Christoph "Doom" Schneider (tobe şi percuţie electronică) şi Christian "Flake" Lorenz (clape).

Până în prezent, trupa a lansat şase albume: "Herzeleid" (1995), "Sehnsucht" (1997), "Mutter" (2001), "Reise, Reise" (2004),"Rosenrot" (2005) şi "Liebe ist Fuer Alle Da" (2009). Rammstein a mai fost în România pentru a filma videoclipul piesei care dă titlul penultimului material discografic.

AC/DC este o formaţie de hard rock înfiinţată în Sydney, Australia, în 1973, de către fraţii Angus şi Malcolm Young. În prezent, trupa este formată din Angus Young - chitară solo, Malcolm Young - chitară ritmică, Brian Johnson - voce, Cliff Williams - bas şi Phil Rudd - baterie.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici