Ramona Gabor culege gândaci de Colorado

Ramona Gabor, Alin Oprea, Laura Lavric şi Jean Paler vor afla pe propria piele cât de grea este viaţa la ţară, în timpul emisiunii "Serviţi, vă rog!", difuzată vineri şi sâmbătă, de la ora 20.30, la Pro TV.

152 afișări
Imaginea articolului Ramona Gabor culege gândaci de Colorado

Ramona Gabor culege gândaci de Colorado (Imagine: ProTv)

Treziţi la ora 6.00, Ramona Gabor, Alin Oprea, Laura Lavric şi Jean Paler vor roboti până la miezul nopţii, sub stricta îndrumare şi supraveghere a lui Nea Marin.

Cuminte şi dornică să câştige concursul "Serviţi, vă rog", pentru a trimite o familie săracă pentru prima dată în vacanţă, Ramona Gabor va face faţă celor mai imposibile sarcini. Chiar dacă se sperie când aude că trebuie să taie şi să jupoaie un berbec, Ramona se mobilizează. Ajutată de un sătean care taie berbecul, Ramona va reuşi până la urmă să-l jupoaie, cu preţul unei nopţi de coşmaruri, dar şi cu satisfacţia unei mese bogate pentru clienţi.

Nici să culeagă gândaci de Colorado de pe frunzele de cartofi nu e tocmai ce-şi doreşte Ramona de la viaţă, însă, dacă la început rupe frunzele cu totul, ca nu cumva să atingă gândacii, ajunge până la urmă să-i ia între degete fără teamă, doar ca să ducă la îndeplinire sarcina lui Nea Marin. Văruitul coteţului nu i-ar face chiar cele mai mari probleme Ramonei în mod normal, însă porcii se pare ca îi pun gând rău şi se agită până varsă găleata cu var prin tot coteţul. Se pare, însă, că cea mai potrivită îndeletnicire pentru Ramona este aceea de a avea grijă de copii. Îi îngrijeşte, îi răsfaţă, astfel încât cu toţii îi dau flori sau îi fac cadou o coroniţă făcută chiar de mânuţele lor.

Chiar dacă nu este cea mai mare gospodină în viaţa de zi cu zi, la "Serviţi, vă rog", Ramona Gabor reuşeşte să facă clienţii să se lingă pe buze după ce găteşte tiramisu şi ciorbă de pui cu tăiţei.

În ciuda faptului că a luat cursuri de gătit de la soţia lui acasă, Alin Oprea a dovedit că nu e un învăţăcel foarte receptiv. Singura mâncare pe care o duce la bun sfârşit este o prăjitură, pe care însă nu o poate mânca nimeni, pentru că, după cum o descrie colegul Jean Paler, "este arsă şi pare să fie făcută cu aracet".

Oricum, Jean Paler se oferă să gătească în locul lui Alin. Astfel, Alin începe plin de ambiţie să gătească ciolan cu fasole, însă Jean îi sare în ajutor, "nu de alta, dar să apuce oamenii ăştia să mănânce ceva, că el o să termine mâncarea asta în septembrie, dar nu anul ăsta". La călărit, cântat, fofilat de la treabă şi glumit, Alin este primul, însă nu la fel este şi când este nevoit să dea de mâncare văcuţei şi să o mulgă. Alin nu reuşeşte să treacă de uşa grajdului, pe care, când o deschide, este izbit de mirosul de grajd căruia nu poate să îi facă faţă.

Jean Paler este campion la călcat, după ce rezistă mai bine de 8 ore să calce zeci de lenjerii de pat. La fel de priceput este şi la făcutul grătarului, unde se laudă cu performanţa de a întoarce nu mai puţin de 80 de mici şi nenumăraţi cârnaţi pentru clienţii pretenţioşi ai pensiunii de la "Serviţi, vă rog!".

Laura Lavric primeşte sarcina de a aduce apă proaspătă de la izvorul aflat la trei kilometri de pensiune, iar pe drum trebuie să aibă grijă şi de doi dintre copiii clienţilor. Astfel că Laura ajunge să se caţere în copac, ca să le culeagă vişine, iar când ajunge până la urmă la izvor, copiii încep să se bălăcească, se bagă în găleata plină cu apă şi se udă până la piele.

La emisiunea "Serviţi, vă rog!", Laura Lavric şi Alin Oprea cântă, Jean Paler imită tot felul de actori şi face zeci de glume, iar Ramona zâmbeşte şi îi serveşte cu tot ce le pofteşte inima pe clienţii pensiunii. Vedeta care primeşte cele mai multe voturi este numită gazda perfectă, iar Nea Marin trimite o familie săracă şi numeroasă pentru prima dată într-o vacanţă împreună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici