Rapperul Jay-Z refuză să poarte verigheta în public

Rapperului Jay-Z, care s-a căsătorit luna trecută cu solista R&B Beyonce Knowles, nu îi face plăcere să poarte bijuterii, astfel încât nu poartă verighetă, dar are tatuat un inel pe degetul corespunzător al mâinii stângi.

57 afișări
Imaginea articolului Rapperul Jay-Z refuză să poarte verigheta în public

Rapperul Jay-Z refuză să poarte verigheta în public (Imagine: Mediafax Foto)

O sursă apropiată solistului a declarat că Jay-Z nu vrea să poarte bijuterii şi că, în public, îşi va dezvălui doar tatuajul,informează site-ul femalefirst.co.uk.

Săptămâna trecută, cuplul şi-a confirmat oficial căsătoria, care a avut loc pe 4 aprilie, în New York.

"Erau îmbrăcaţi foarte discret şi nu erau însoţiţi de mulţi oameni", a declarat un reprezentant al oficiului de stare civilă unde a fost efectuată căsătoria.

Printre invitaţii de la nunta celor două vedete s-au numărat Gwyneth Paltrow şi soţul său, Chris Martin, şi fostele colege ale lui Beyonce din formaţia Destiny's Child, Michelle Williams şi Kelly Rowland.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici