Rapperul Pop Smoke a fost împuşcat mortal în locuinţa sa din Hollywood

  • Pop Smoke a fost împuşcat mortal în locuinţa sa din Hollywood
  • Rapperul a lansat recet primul său album şi se bucura de un succes enorm
  • Poliţia nu a arestat pe nimeni în legătură cu crima
4195 afișări
Imaginea articolului Rapperul Pop Smoke a fost împuşcat mortal în locuinţa sa din Hollywood

Rapper Pop Smoke a fost împuşcat mortal de persoane care au pătruns în locuinţa sa

Rapperul Pop Smoke a fost ucis, miercuri, în locuinţa sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliţie pentru CNN.

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani şi în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucura de un succes enorm şi a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Poliţia a ţinut o conferinţă de presă în care a oferit informaţii despre incident, dar nu a menţionat numele rapperului.

Oficialii au anunţat că forţele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineaţa, de la cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuinţa unui prieten a fost spartă şi unul dintre suspecţi era înarmat cu un pistol. Când au ajuns la locul incidentului, poliţiştii au găsit un bărbat care fusese împuşcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Poliţiştii au declarat că mai multe persoane au fost reţinute şi apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declaraţii cu privire la evenimentele din această dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici