Rastaboom - petrecere reggae la Arenele Romane din Bucureşti (Galerie Video)

Artiştii Chezidek, Burning Spectacular şi Big Bud vor susţine un concert pe 13 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul petrecerii reggae Rastaboom, se arată pe site-ul organizatorilor, Champion Sound Events.

18 afișări
Imaginea articolului Rastaboom - petrecere reggae la Arenele Romane din Bucureşti (Galerie Video)

Rastaboom - petrecere reggae la Arenele Romane din Bucureşti (Galerie Video)

 

Potrivit organizatorilor, Rastaboom este petrecerea care va da startul unei serii de evenimente ce vor avea loc începând cu anul acesta, toate având la bază muzica reggae.

Biletele au fost puse în vânzare online, pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro, precum şi în magazinele Diverta.

Preţul unui bilet este de 50 de lei în pre-sale, până pe 31 august, urmând ca după această dată să coste 60 de lei.

Artistul jamaican Chezidek, cap de afiş al evenimentului, este cunoscut pentru hiturile sale "Call Pon Dem", "Can't Hear Must Feel", "Inna Di Road" şi "Leave De Trees".

Originar tot din Jamaica (Kingston), Burning Spectacular şi-a făcut debutul pe scenă în 1993.

Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără "Melody In Your Voice", "Push On Though", "Who Hail The Man" şi "Love & Joy".

Big Bud este un producător muzical, DJ şi proprietar al labelului Soundtrax Records.

De la lansarea sa, în 1994, el a compus şi a produs propria sa muzică. În total, a lansat peste o sută de piese şi patru albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici