Reacţia emoţionantă a unui băieţel când îşi întâlneşte pentru prima dată sora mai mică, într-un video viral

  • Un băieţel îşi vizitează mama la spital, dar şi pe sora nou-născută.
  • Mama celor doi a filmat momentul inedit.
9991 afișări
Imaginea articolului Reacţia emoţionantă a unui băieţel când îşi întâlneşte pentru prima dată sora mai mică, într-un video viral

Captură video GoodNewsCorrespondent/Twitter

Venirea pe lume a unui frate sau unei surori este un moment important la care copiii reacţionează în moduri adorabile.
 
Vizibil emoţionat, băieţelul, pe nume Angus, se urcă în patul mamei şi se uită la bebeluşă. „Awww, Willow!”, exclamă copilul şi îi întinde acesteia pluşul său, cerând să o vadă mai îndeaproape.
 
„Mami, ţi-au tăiat burtica? Ţi-a fost teamă?”, mai întreabă micuţul, empatic faţă de experienţa mamei sale.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici