Record Guinness: O familie din Australia şi-a decorat casa cu peste 500.000 de beculeţe de Crăciun

O familie din Australia, care şi-a decorat casa cu peste 500.000 de beculeţe de Crăciun, a reintrat în Guinness World Records, la categoria "cele mai multe lumini de Crăciun pe o proprietate rezidenţială".

235 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: O familie din Australia şi-a decorat casa cu peste 500.000 de beculeţe de Crăciun

Record Guinness: O familie din Australia şi-a decorat casa cu peste 500.000 de beculeţe de Crăciun (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Oficialul Guinness World Records Chris Sheedy a confirmat, luni, că familia Richards din Canberra a stabilit un nou record mondial, având în vedere cele 502.165 de beculeţe cu lumină intermitentă instalate pe proprietatea sa, informează globalnews.ca.

Familia Richards a intrat prima dată în celebra carte a recordurilor în 2001, cu 331.038 de beculeţe multicolore. Dar a fost surclasată în 2012, de o familie din LaGrangeville, New York, care şi-a iluminat casa cu 346.283 de leduri, de Crăciun.

Casa familiei Richards, cu cei peste 50 de kilometri de cabluri cu luminiţe, va fi deschisă pentru vizitatori în fiecare weekend, pentru a strânge bani în scopuri caritabile.

"Întotdeauna am iubit Crăciunul. Cu aceste lumini, comunitatea care se adună - este un moment perfect să cunoşti oameni", a declarat David Richards.

O companie importantă locală îi va acorda 2.500 de dolari australieni pentru pentru a plăti electricitatea. David Richards a promis că se va retrage din competiţia luminilor de Crăciun după recordul din 2011, afirmând că ar avea nevoie de un generator pentru a obţine mai multă energie pentru casa lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici