Recrearea comică a unui celebru pictorial cu o vedetă. Pe cine imită actorul? - FOTO

Actorul britanic de comedie Johnny Vegas s-a lăsat fotografiat nud pentru a imita un pictorial realizat de Demi Moore în timpul sarcinii.

1170 afișări
Imaginea articolului Recrearea comică a unui celebru pictorial cu o vedetă. Pe cine imită actorul? - FOTO

Recrearea comică a unui celebru pictorial cu o vedetă. Pe cine imită actorul? (Imagine: www.npg.org.uk)

Actorul în vârstă de 40 de ani este cunoscut pentru situaţiile ruşinoase în care se implică pentru a crea momente comice, scrie dailymail.co.uk.

Johhny Vegas a pozat nud într-o recreare a pictorialului realizat de Demi Moore în 1991, pentru revista Vanity Fair. Actorul poartă cercei şi un inel asemănător cu cel al vedetei feminine şi apare în aceeaşi ipostază în care apărea şi Demi Moore, ţinându-şi mâinile pe piept.

Actriţa, acum în vârstă de 48 de ani, era însărcinată în şapte luni cu fiica sa Scout LaRue când a pozat nud.

Fotografia în care apare Johnny Vegas a fost realizată de Karl J. Kaul şi este expusă la National Portrait Gallery din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici