Reese Witherspoon vrea să joace într-un nou film din franciza "Blonda de la drept"

Actriţa Reese Witherspoon a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să joace într-un nou film din franciza "Blonda de la drept/ Legally Blonde", pentru a revitaliza astfel această serie de comedii romantice de succes, informează contactmusic.com.

378 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon vrea să joace într-un nou film din franciza "Blonda de la drept"

Reese Witherspoon vrea să joace într-un nou film din franciza "Blonda de la drept"

Artista americană a interpretat pentru prima dată personajul Elle Woods în filmul "Blonda de la drept" din 2001 şi a fost protagonista continuării acestei pelicule, "Blonda de la drept 2", lansată în 2003. În ciuda mai multor spin-off-uri ale francizei, care au inclus şi un musical, Reese Witherspoon nu a mai interpretat acel personaj de peste un deceniu.

Reese Witherspoon simte însă că a venit timpul să joace într-un al treilea film din seria "Legally Blonde", în care şi-ar dori ca personajul ei să o imite pe Hillary Clinton, care îşi doreşte să fie nominalizată din partea Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din 2016, încercând să ajungă în vârful ierarhiei politice americane.

"Cred că suntem pregătiţi să o revedem pe Elle şi să aflăm ce a mai făcut în ultima perioadă. De-a lungul anilor, mulţi scenarişti mi-au prezentat diverse idei pentru acest proiect", a declarat actriţa americană în emisiunea de televiziune "Fashionably Late With Rachel Zoe".

"Cred că acum este o perioadă minunată, deoarece se vorbeşte mult despre femeile din politică şi despre cât este de important să avem şi mai multe femei (în politică. n.r.). Iar eu cred că ar fi cool să o vedem pe Elle lucrând ca judecător la Curtea Supremă sau candidând la preşedinţie", a adăugat actriţa americană.

Cel mai recent produs din această franciză, la care Reese Witherspoon a colaborat în calitate de producător, dar în care nu a jucat, a fost "Blondele de la drept/ Legally Blondes" (2009), un spin-off de televiziune, care le-a avut ca protagoniste pe Milly şi Becky Rosso, verişoarele personajului Elle Woods.

Primele două lungmetraje pentru marele ecran din franciza "Legally Blonde" au generat împreună încasări de peste 267 milioane de dolari.

Reese Witherspoon s-a remarcat în filme cu succes de public, precum "Tentaţia seducţiei", "American Psycho", "Ce-nseamna sa fii onest", "Bâlciul deşertăciunilor" şi peliculele din franciza "Blonda de la drept". Actriţa americană a câştigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui June Carter-Cash în "Walk The Line", filmul biografic dedicat cântăreţului de country Johnny Cash, din 2005, şi în ultimii ani a preferat să joace în comedii şi pelicule romantice, precum "De Crăciun nu stăm acasă!", "Apă pentru elefanţi" şi "Să fie război/ This Means War".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici