Regizorul Bryan Singer, implicat într-un nou proces în care este acuzat de agresiune sexuală

Cineastul Bryan Singer este subiectul unui nou proces iniţiat la Los Angeles, în care regizorul francizei "X-Men" a fost acuzat că a agresat sexual un minor britanic.

97 afișări
Imaginea articolului Regizorul Bryan Singer, implicat într-un nou proces în care este acuzat de agresiune sexuală

Bryan Singer (Imagine: Hepta)

În noul proces, Jeff Herman, acelaşi avocat care a iniţiat în aprilie, în numele lui Michael Egan, procesul în care regizorul Bryan Singer şi trei producători de la Hollywood au fost acuzaţi de agresarea sexuală a unui adolescent, afirmă că Singer l-a agresat sexual pe noul său client, un bărbat britanic, pe când acesta avea vârsta de 17 ani, la o petrecere organizată la Londra, după premiera filmului "Superman Revine" (2006), informează contactmusic.com.

Bryan Singer şi producătorul Gary Goddard, al cărui nume apare şi în procesul intentat de cetăţeanul britanic, au negat acuzaţia de agresiune sexuală.

Avocatul cineastului, Marty Singer, care negat anterior acuzaţiile formulate de Michael Egan la adresa clientului său, spune că noile acuzaţii sunt "complet neadevărate", potrivit The Hollywood Reporter.

"După ce acuzaţiile defăimătoare şi false formulate de avocatul Jeff Hermann în Hawaii au fost respinse pe baza unor probe considerate neconforme, disperarea domnului Hermann l-a făcut să fabrice aceste noi acuzaţii anonime împotriva lui Bryan Singer, care se vor dovedi la rândul lor la fel de false", a spus avocatul cineastului american.

Michael Egan a declarat că a întreţinut raporturi sexuale cu Bryan Singer la o petrecere în Hawaii, în timp ce avocatul regizorului afirmă că acesta deţine dovezi - extrase de cont, factori telefonice, programări pentru filmări - care atestă faptul că regizorul nu se afla în Hawaii în perioada în care ar fi avut loc presupusul abuz.

În noul proces, reclamantul britanic afirmă, totodată, că producătorul Gary Goddard l-ar fi contactat pe o reţea de socializare atunci când avea vârsta de 14 ani şi că ar fi făcut sex cu acesta, după mai multe "sesiuni nud pe webcam".

Avocatul producătorului Gary Goddard a negat la rândul său aceste acuzaţii.

Primul proces a fost iniţiat de Michael Egan cu puţin timp înainte de lansarea celui mai recent film din franciza "X-Men", "X-Men: Days Of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut", regizat de Bryan Singer.

Bryan Singer este un regizor şi producător american de film, care şi-a câştigat celebritatea odată cu lansarea lungmetrajului "Suspecţi de serviciu", în 1995. El se bucură de o mare popularitate în rândurile fanilor de producţii SF şi benzi animate, graţie primelor două filme din seria "X-Men" şi a peliculei "Superman Revine".

Franciza "X-Men" a avut până în prezent încasări de 2,30 miliarde de dolari.

Considerat unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, în "X-Men: Days Of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut" joacă actorii Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult şi Hugh Jackman. În România, acest film va avea premiera pe 23 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici