Regizorul Fatih Akin, premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun film străin

Regizorul german Fatih Akin a câştigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film străin, pentru "In the Fade", la cea de-a 75-a ediţie a galei organizate de Asociaţia presei străine de la Hollywood, duminică seară, la Los Angeles.

87 afișări
Imaginea articolului Regizorul Fatih Akin, premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun film străin

Regizorul Fatih Akin, premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun film străin

La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate "A Fantastic Woman", de Sebastian Lelio, "First They Killed My Father", de Angelina Jolie, "Loveless", de Andrey Zvyagintsev, şi "The Square", de Ruben Ostlund.

Anul trecut, premiul a revenit filmului francez "Elle", de Paul Verhoeven.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici