Regizorul filmului "Modigliani", Mick Davis, se întoarce în România pentru horrorul "3:30 a.m."

Mick Davis, regizorul filmului "Modigliani", se va întoarce în România în februarie anul viitor, pentru a regiza horrorul indie "3:30 a.m.". Regizorul, scenaristul şi producătorul britanic Mick Davis este cunoscut pentru "Modigliani" (2004), film care a fost turnat în România şi care îl are pe Andy Garcia în distribuţie.

238 afișări
Imaginea articolului Regizorul filmului "Modigliani", Mick Davis, se întoarce în România pentru horrorul "3:30 a.m."

Mick Davis (Imagine: Alex Barbulescu/Mediafax Foto)

De asemenea, Mick Davis semnează scenariul filmului "The Invisible" (2007) şi pe cel al serialului "Eleventh Hour".

Producătorii horrorului "3:30 a.m." sunt în negocieri cu doi actori pentru distribuţie: Matt Dallas ("Kyle XY") şi Briana Evigan ("Step Up 2").

Mick Davis va regiza horrorul după un scenariu propriu şi dezvăluie că această producţie este o prezentare a călătoriei înfricoşătoare a unei fete, informează variety.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici