Regizorul Guy Ritchie s-a căsătorit cu modelul Jacqui Ainsley

Regizorul britanic Guy Ritchie, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit cu modelul Jacqui Ainsley, în vârstă de 33 de ani, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, în Marea Britanie, la care au participat numeroase celebrităţi, precum Brad Pitt şi David Beckham, informează people.com.

422 afișări
Imaginea articolului Regizorul Guy Ritchie s-a căsătorit cu modelul Jacqui Ainsley

Guy Ritchie şi Jacqui Ainsley (Foto: AFP)

Mirii, care s-au logodit în 2012, au schimbat jurămintele de credinţă în grădina reşedinţei lor din comitatul britanic Wiltshire, iar invitaţii s-au odihnit în mai multe corturi amplasate pe acea peluză. De altfel, ceremonia a avut ca temă principală festivalurile muzicale britanice. Jacqui Ainsley a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă, creată de designerul de modă Phillipa Lepley, asortată cu o coroniţă de flori multicolore.

Guy Ritchie a împărţit în trecut acea proprietate cu prima lui soţie, Madonna, şi a primit-o în urma divorţului lor, pronunţat în decembrie 2008.

Cineastul britanic, care a regizat recent pelicula "Agentul de la U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E." şi lucrează în prezent la filmul "Knights of the Roundtable: King Arthur", are trei copii cu modelul Jacqui Ainsley - Rafael, în vârstă de trei ani, Rivka, în vârstă de doi ani, şi Levi, în vârstă de 1 an.

Guy Ritchie are alţi doi copii - Rocco, în vârstă de 14 ani, şi David, în vârstă de nouă ani - cu Madonna. Cei doi artişti au fost căsătoriţi aproape opt ani şi au divorţat în 2008. Cei doi fii ai lor au participat la ceremonia de nuntă de joi, precizează site-ul eonline.com.

Regizorul Guy Ritchie şi fosta soţie, cântăreaţa Madonna. Foto: AFP

Printre invitaţii de seamă care au fost prezenţi la eveniment s-au aflat Brad Pitt şi Jason Statham - ambii au jucat în "Snatch", un film regizat de Guy Ritchie -, iubita lui Jason Statham, modelul Rosie Huntington-Whiteley, dar şi fostul fotbalist David Beckham şi actorul Henry Cavill - care joacă în filmul "The Man from U.N.C.L.E.".

Înainte de ceremonia de nuntă, Guy Ritchie a organizat o petrecere a burlacilor la Chateau Mouton Rothschild în Franţa, iar Jacqui Ainsley a organizat o petrecere a burlăciţelor în apropiere de reşedinţa cuplului din comitatul Wiltshire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici