Relaţia dintre Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, prin obiectivul aparatului de fotografiat. Cum s-au înţeles primele doamne ale Franţei şi României | GALERIE FOTO

Brigitte Macron şi Carmen Iohannis au fost poate preferatele fotografilor în mai toate întâlnirile de ieri, cu ocazia vizitei oficiale a cuplului prezidenţial francez în România.

22464 afișări
Imaginea articolului Relaţia dintre Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, prin obiectivul aparatului de fotografiat. Cum s-au înţeles primele doamne ale Franţei şi României | GALERIE FOTO

Relaţia dintre Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, prin obiectivul aparatului de fotografiat. Cum s-au înţeles primele doamne ale Franţei şi României | GALERIE FOTO

Cele două prime doamne par să se fi înţeles de minune după cum o arată imaginile în care au fost surprinse. 

Cele două şi-au zâmbit şi au socializat încă din prima clipă, schimbând câteva cuvinte imediat după ceremonia militară. Brigitte Macron şi Carmen Iohannis au vizitat împreună şi Muzeul Satului, preferând să nu meargă cu stricteţe pe traseul urmat de către soţii lor care au fost nevoiţi, la un moment dat, să le aştepte când ele examinau mai îndeaproape nişte straie populare.

De asemenea, preşedinţii şi soţiile lor nu au grăbit vizita la Muzeul Satului pentru a recupera decalajul faţă de program, preferând să amâne recepţia de la Palatul Cotroceni.

De remarcat şi momentul tradiţionalei fotografii oficiale, în holul de la intrarea principală a Palatului Cotroceni. Spaţiul a fost neîncăpător pentru numărul mare de jurnalişti atât din partea delegaţiei române, cât şi din cea a Franţei.

Astfel, momentul solemn a devenit unul amuzant în momentul în care cei doi şefi de stat au păşit în incintă. Pentru Iohannis şi Macron, fotoreporterii prezenţi au făcut un culoar de trecere, însă nu au mai fost atenţi la faptul că aceştia erau urmaţi şi de cele două prime doamne, aşa că s-au interpus, fără să vrea, între cei doi preşedinţi şi consoartele lor care au trebuit să-şi facă loc printre jurnalişti.

Situaţia creată a stârnit hohote de râs între toţi cei prezenţi, mai ales în rândul oficialilor. Cuplul Iohannis a savurat copios momentul, lucru vizibil şi în fotografiile în care cei doi au afişat un zambet larg.

În prima parte a zilei, Carmen Iohannis a ales o ţinută de zi, formată dintr-o rochie de culoare albă, decupată la nivelul umerilor, dar care i-a subliniat talia, pantofi albi şi o geantă plic de culoare bej-nude. Brigitte Macron a ales pentru debutul vizitei în România o rochie cu o croială simplă, de culoare bleumarin, pantofi negri şi un blazer negru cu fermoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici