Reşedinţa autoarei cărţii "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", scoasă la vânzare - GALERIE FOTO, VIDEO

Reşedinţa în stil colonial pe care romanciera americană Elizabeth Gilbert, autoarea volumului "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" ("Eat, Pray, Love"), o deţine în apropiere de New York, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 999.000 de dolari.

372 afișări
Imaginea articolului Reşedinţa autoarei cărţii "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", scoasă la vânzare - GALERIE FOTO, VIDEO

Reşedinţa autoarei cărţii "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", scoasă la vânzare pentru 999.000 de dolari (Captură video)

Vila a fost construită în stil victorian, în 1869, pe un deal de pe malul râului Delaware, de un descendent al lui John Reading, primul guvernator de New Jersey născut în acest stat american, informează nytimes.com. Reşedinţa a aparţinut în ultimii şase ani scriitoarei Elizabeth Gilbert, al cărei bestseller "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" a revoluţionat conceptul de "dezvoltare personală" în rândul cititorilor de pretutindeni.

GALERIE FOTO

Taxele anuale pentru această proprietate se ridică la 13.688 de dolari. Vila are patru dormitoare, două săli de baie şi este cea mai mare casă din Frenchtown, un sat foarte cochet din comitatul Bucks, aflat la o oră de mers cu maşina de New York. Casa are un pod transformat în mansardă - supranumit de scriitoare "Skybrary" ("Biblioteca din cer") -, subsolul a fost amenajat pentru a adăposti o cramă, iar grădina este decorată cu numeroase statui ale lui Buddha.

Elizabeth Gilbert a scris cel mai recent bestseller al ei, "The Signature of All Things", în 2013, în acea mansardă special amenajată pentru ea.

Scriitoarea americană şi soţul ei, brazilianul Jose Nunes, pe care l-a cunoscut în Bali, în timpul călătoriei care a stat la baza romanului "Eat, Pray, Love", şi cu care s-a căsătorit în 2007, spun că au luat decizia de a vinde această reşedinţă pentru că obişnuiesc să călătorească foarte mult şi au nevoie de o casă mai mică.

Totodată, scriitoarea spune că trebuie să se mute de fiecare dată după ce termină de scris o carte. "Acum sunt pregătită să scriu o nouă carte, dar nu pot să fac acest lucru în «Skybrary», pentru că simt că acea cameră aparţine Almei, personajul principal din «The Signature of All Things»", a adăugat romanciera americană.

Cartea "Eat, Pray, Love" a stat la baza filmului omonim regizat de Ryan Murphy în 2010, în care rolul principal a fost interpretat de Julia Roberts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici