Rihanna, sexy şi provocatoare într-o reclamă - VIDEO

Cântăreaţa Rihanna a lansat reclama pentru primul ei parfum, vedeta apărând în ipostaze sexy şi provocatoare, informează www.mtv.ro.

403 afișări
Imaginea articolului Rihanna, sexy şi provocatoare într-o reclamă - VIDEO

Rihanna, sexy şi provocatoare într-o reclamă

Reclama pentru parfumul Reb'l Fleur, promovat de Rihanna, a fost creat după indicaţiile cântăreţei.

Rihanna apare în reclamă în mijlocul unei flori uriaşe, a cărei petale sunt făcute din pene roz. Floarea dispare când în peisaj apare un bărbat, iar Rihanna fuge de acesta şi pe parcurs se transformă din fata bună în fata rea.

Citeşte mai multe despre parfumul Reb'l Fleur pe www.mtv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici