Rihanna şi-a făcut un tatuaj nou

Cântăreaţa Rihanna şi-a făcut un nou tatuaj care reprezintă motto-ul artistei, "Niciodată o greşeală, întotdeauna o lecţie", scris invers, potrivit accesshollywood.com.

551 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi-a făcut un tatuaj nou

Rihanna şi-a făcut un tatuaj nou

"L-am făcut! Noaptea trecută!", a declarat artista pentru Access Hollywood.

"Se citeşte «Niciodată o greşeală, întotdeauna o lecţie», şi ăsta este motto-ul meu în viaţă", a spus Rihanna despre noul tatuaj.

"Am vrut să fie scris invers pentru a-l putea citi când mă uit în oglindă", a adăugat cântăreaţa.

Noul tatuaj al Rihannei intră astfel în "colecţia" artistei alături de steluţele aflate pe gât, cuvântul "Shh…" pe degetul arătător şi un pistol mic sub braţul drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici