Ringo Starr oferă fanilor o călătorie colorată prin trecutul său în cartea ”Beats & Threads”

  • Cartea ”Beats & Threads” oferă aproape 300 de imagini uimitoare, care capturează momente iconice şi detalii intime nevăzute până acum din viaţa şi cariera lui Sir Richard Starkey, cunoscut drept Ringo Starr. De la seturile sale de tobe la garderoba inovatoare, această lucrare este o incursiune vizuală în istoria lui Ringo în lumea modei şi a trupei Beatles.
  • Toate încasările din vânzarea cărţii vor fi donate Fundaţiei Lotus. Aceasta sprijină diverse proiecte caritabile, de la combaterea abuzului de substanţe până la susţinerea persoanelor fără adăpost, oferind cititorilor nu doar o privire în culisele carierei lui Ringo, ci şi o modalitate de a contribui la cauze nobile.
80 afișări
Imaginea articolului Ringo Starr oferă fanilor o călătorie colorată prin trecutul său în cartea ”Beats & Threads”

Sursa foto: juliensauctions.com

Cel mai recent proiect al lui Ringo Starr este dedicat fanilor muzicii şi modei. Lansată vineri, cartea ”Beats & Threads” este o călătorie ilustrată prin longeviva carieră a bateristului trupei Beatles, oferind imagini de la seturile sale de tobe până la garderoba sa inovatoare. Cartea de 312 de pagini este pusă la vânzare prin divizia de publicaţii a casei de licitaţii Julien`s Auctions.

”Cu aproape 300 de imagini uimitoare care surprind momente iconice şi multe detalii intime nevăzute până acum din viaţa şi cariera ilustră a lui Ringo, împreună cu amintirile calde ale legendarului baterist povestite în cuvintele sale, acest imens tribut aduce un omagiu influenţei durabile şi impactului transcendent al membrului Fab Four în lumea modei şi istoria Beatles”, a anunţat editura.

”Beats and Threads” este listat la preţul de 80 de dolari, însă există şi ediţii limitate semnate, care se vând cu sume de până la 750 de dolari. Toate încasările vor fi donate Fundaţiei Lotus, care oferă sprijin pentru diverse proiecte caritabile, de la lupta împotriva abuzului de substanţe până la problema persoanelor fără adăpost.

Sir Richard Starkey, cunoscut drept Ringo Starr, în vârstă de 83 de ani, a avut un an plin în 2023, lansând EP-ul ”Rewind Forward”, având un turneu cu trupa sa All-Starr şi colaborând cu Paul McCartney la ”ultima” piesă a trupei Beatles, intitulată ”Now and Then”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici