RIP Paint | Microsoft îşi ia adio de la programul Paint, după 32 de ani

Compania Microsoft a anunţat că renunţă la Paint, programul fiind deja inclus pe o listă de aplicaţii ce vor fi eliminate definitiv din Windows sau la care nu se va mai lucra pentru a fi dezvoltate, scrie BBC.

1839 afișări
Imaginea articolului RIP Paint | Microsoft îşi ia adio de la programul Paint, după 32 de ani

RIP Paint | Microsoft îşi ia adio de la programul Paint, după 32 de ani

Paint a făcut parte din sistemul Windows încă din 1985, fiind cunoscut pentru simplicitatea şi rezultatele artistice de bază. Utilizatorii aplicaţiei vor trebui să se mulţumească cu fratele mai mic al lui Paint, Paint 3D, care va rămâne accesibil.

Potrivit comunicatului, din toamnă, Microsoft va face şi mai multe schimbări cu privire la aplicaţiile pentru sistemul de operare Windows. Mai exact, vor mai fi eliminate şi programele Outlook Express şi Reader, care vor fi înlocuite cu aplicaţiile Mail şi Microsoft Edge.

Utilizatorii şi-au exprimat dezamăgirea prin mai multe postări în care regretau dispariţia bruscă a iubitei aplicaţii, care nu de puţine ori ne-a salvat de plictiseală în copilărie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici