Robbie Williams a lansat prima sa linie vestimentară

Cântăreţul britanic Robbie Williams a lansat, vineri, la Londra, prima sa linie vestimentară, o colecţie masculină intitulată Farrell.

212 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a lansat prima sa linie vestimentară

Robbie Williams a lansat prima sa linie vestimentară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul a lansat colecţia Farrell, denumită astfel în memoria bunicului său Jack Farrell, la cel mai mare magazin londonez din reţeaua House of Fraser, unde a stat de vorbă cu aproximativ 200 de fani, veniţi la faţa locului pentru a cumpăra primele articole vestimentare din această colecţie, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreţul a pozat, totodată, cu braţele în jurul unor manechine îmbrăcate în articolele create de el.

Colecţia include cămăşi, eşarfe şi paltoane, iar preţurile articolelor variază între 35 de lire sterline (40 de euro) şi 350 de lire sterline (400 de euro).

Robbie Williams, care s-a prezentat la acest eveniment însoţit de soţia lui, Ayda Field, a colaborat la realizarea colecţiei cu stilistul Marcus Love şi cu expertul său în coafură Oliver Woods.

Aceasta este prima colecţie vestimentară creată de Robbie Williams.

Potrivit unei surse, articolele create de artistul britanic "prezintă un sentiment de clasic, de tradiţional, combinat cu un stil modern" şi reprezintă un omagiu adus de Robbie Williams bunicului său Jack Farrell.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici