Robert Downey Jr. doreşte să devină din nou tată

Actorul american Robert Downey Jr. a declarat, într-un interviu acordat pentru numărul din luna noiembrie al revistei Playboy, că îşi doreşte să devină din nou tată în 2012, informează people.com.

22 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. doreşte să devină din nou tată

Robert Downey Jr. doreşte să devină din nou tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai recent film în care joacă Robert Downey Jr. se intitulează "Sorocul/ Due Date". În această comedie, ce va fi lansată pe marile ecrane pe 5 noiembrie, actorul american interpretează rolul unui bărbat care află că va deveni tată peste cinci zile.

În viaţa reală, însă, Robert Downey Jr., de două ori nominalizat la Oscar, are în minte o altă dată - actorul a declarat că îşi doreşte să devină tată în anul 2012.

"Cred că se va întâmpla peste 18 luni. Numărătoarea începe de acum", a declarat actorul american în vârstă de 45 de ani, într-un interviu ce va apărea în numărul din luna noiembrie al revistei Playboy.

Robert Downy Jr. are deja un fiu, Indio, în vârstă de 17 ani, din prima lui căsnicie cu Deborah Falconer. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1992 - 2004.

Actorul american este căsătorit din 2005 cu producătoarea de film Susan Levin.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme în viaţa personală. Actorul din "Iron Man - Omul de oţel" a fost arestat în 1996 pentru deţinere de droguri şi arme, a petrecut aproape un an în închisoare în 1999 şi a fost arestat din nou, în 2000, tot pentru posesie de droguri. Pentru partitura din "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", în 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar în 1992, pentru rolul principal din "Chaplin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici