Robin Williams şi Elijah Wood îşi împrumută din nou vocile unor pinguini, în "Happy Feet 2"

Robin Williams şi Elijah Wood îşi vor relua rolurile din filmul de animaţie "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator", cei doi actori americani urmând să asigure vocile a două dintre personajele principale în continuarea acestei pelicule de succes recompensată cu Oscar.

15 afișări
Imaginea articolului Robin Williams şi Elijah Wood îşi împrumută din nou vocile unor pinguini, în "Happy Feet 2"

Elijah Wood şi Robin Williams (Montaj foto)

George Miller va asigura din nou regia pentru acest proiect cinematografic produs de Warner Bros./Village Roadshow, o continuare a filmului laureat cu Oscar în 2006.

Elijah Wood va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate să cânte, dar care dansează excepţional.

Totodată, Robin Williams va da din nou voce inteligentului şi agitatului pinguin Ramon, actorul american urmând să asigure vocea şi pentru personajul Lovelace.

George Miller a scris şi scenariul acestui nou film.

Lungmetrajul original a avut încasări de 198 de milioane de dolari numai în Statele Unite ale Americii şi a câştigat mai multe distincţii importante, printre care un premiu BAFTA şi un Glob de Aur.

Actorul american Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia "Stăpânul inelelor". El a terminat recent filmările pentru drama independentă "The Romantics", în care joacă alături de Katie Holmes, Anna Paquin şi Adam Brody, şi a asigurat vocea naratorului din filmul de animaţie SF "9", lansat anul acesta.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior, prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul, care, în martie, a suferit o operaţie pe cord, a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din peliculele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Actorul american va fi prezent pe marele ecran în curând, graţie filmului "Old Dogs", produs de compania Disney, şi va juca în 2010 în comedia "Wedding Banned".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici