Rochii îndrăzneţe şi sofisticate, la gala Globurilor de Aur (Galerie Foto)

Starurile de la Hollywood au readus strălucirea pe covorul roşu la cea de-a 66-a ediţie a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică, purtând rochii fără bretele, în culori îndrăzneţe, dar şi foarte mult negru.

224 afișări
Imaginea articolului Rochii îndrăzneţe şi sofisticate, la gala Globurilor de Aur (Galerie Foto)

Actriţa Kate Winslet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Experţii în modă spun că ţinutele vedetelor au fost sofisticate şi frumoase, majoritatea fiind de părere că la această ediţie a premiilor Globul de Aur au lipsit rochiile urâte.

"Cred că nimeni n-a dat-o în bară în această seară", a declarat Charnin Morrison, editor de modă la revista US Weekly. "Totul a fost glorios şi cu adevărat extraordinar", a adăugat acesta.

Negrul şi nuanţele închise de albastru au fost preferate de majoritatea celebrităţilor, cu câteva excepţii. Nominalizate la premiile Globul de Aur, Kate Winslet, Amy Adams, Sally Hawkins şi Viola Davis s-au numărat printre actriţele care au purtat rochii negre la această gală, care a avut loc în Beverly Hills.

"Mă face să mă simt şi puţin sexi, iar eu aveam nevoie să mă simt astfel în această seară", a declarat Davis, nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol secundar", pentru prestaţia ei din filmul "Doubt", referindu-se la rochia sa cu un decolteu adânc, creată de designerul Max Azria.

GALERIE FOTO

Evan Rachel Wood, din filmul "The Wrestler", a purtat tot o rochie neagră, cu un decolteu în forma literei "V". "Lumea mă tot întreabă cum am făcut s-o aleg, dar cred că ea (rochia, n.r.) m-a ales pe mine", a declarat actriţa, referindu-se la rochia sa cu paiete şi perle creată de Elie Saab.

"Albastru şi negru sunt marile culori din acest an, asortate cu cercei mari şi brăţări late", a declarat expertul în modă Michael O'Connor.

Actriţele Anne Hathaway, Maggie Gyllenhaal, Drew Barrymore, Debra Messing şi Sigourney Weaver au purtat rochii în nuanţe de albastru.

Cu doar câteva mici excepţii, rochiile fără bretele au reprezentat trendul principal al acestei gale. Nu doar Kate Winslet şi Amy Adams şi-au expus umerii, ci şi Anne Hathaway, Eva Longoria, Eva Mendez, Miley Cyrus şi Freida Pinto.

Pinto, devenită celebră peste noapte, datorită rolului ei din "Slumdog Millionaire", a declarat că este "complet topită" după rochia ei galben-muştar, o creaţie a celebrului Christian Lacroix.

"Când vezi o rochie şi te simţi minunat în ea, trebuie neapărat să o porţi. Aşa mă simt purtând-o pe aceasta", a declarat Pinto.

Cerceii în formă de candelabru purtaţi de Pinto au relevat o altă tendinţă în ţinutele celebrităţilor: bijuteriile mari.

Adams i-a uimit pe spectatori, veniţi să salute starurile la sosirea acestora pe covorul roşu, cu o pereche de bijuterii în formă de frunze, realizate din smaralde şi diamante.

Angelina Jolie a reprezentat o excepţie notabilă de la regula rochiei fără bretele şi a cerceilor mari, purtând o rochie strălucitoare, simplă, de culoare argintie, creată de casa Versace.

Jennifer Lopez a ales şi ea o nuanţă metalică, purtând o rochie aurie, extrem de strâmtă şi cu spatele gol.

Citeşte şi:

Lista completă a câştigătorilor premiilor Globul de Aur 2009

Filmul "Slumdog Millionaire", marele câştigător la Globurile de Aur (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici