Rockerul Marilyn Manson a mărturisit că şi-ar dori să întreţină relaţii sexuale cu Madonna

Rockerul american Marilyn Manson a declarat că este un fan al Madonnei şi că îi apreciază noul său album, "Rebel Heart", mărturisind că i-ar plăcea să întreţină relaţii sexuale cu celebra cântăreaţă în vârstă de 56 de ani, informează contactmusic.com.

522 afișări
Imaginea articolului Rockerul Marilyn Manson a mărturisit că şi-ar dori să întreţină relaţii sexuale cu Madonna

Rockerul Marilyn Manson a mărturisit că şi-ar dori să întreţină relaţii sexuale cu Madonna

"Sunt interesat de albumul Madonnei", a declarat rockerul în vârstă de 46 de ani, pentru revista i-D. "Arată mai sexy ca niciodată. Aş vrea, totodată, să se ştie că am o pasiune pentru Madonna şi, cu siguranţă, aş întreţine relaţii sexuale cu ea", a completat Marilyn Manson.

Madonna a răspuns după ce a aflat despre remarca făcută de rockerul american, distribuind pe reţeaua de socializare Instagram o fotografie a acestuia, însoţită de mesajul: "Um... mulţumesc! @marilynmanson #rebelheart (sic)''.

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People".

În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest.

Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Cel mai recent album al său, intitulat "The Pale Emperor", a fost lansat pe 15 ianuarie.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul al XX-lea, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Noul ei album, "Rebel Heart", lansat pe 9 martie, a generat păreri împărţite în rândul criticilor de specialitate şi chiar al fanilor artistei. Vânzările din primele săptămâni de după lansare pentru acest material discografic, al 13-lea din cariera vedetei, au fost mai mici decât cele generate în perioada echivalentă de precedentul ei album, "Hard Candy", apărut pe piaţă în 2008. Specialiştii explică acest semi-eşec al cântăreţei americane prin faptul că ritmurile electro de pe noul album nu au fost suficient de antrenante pentru a-i convinge pe critici, iar unii dintre internauţi merg până într-acolo încât spun că a sosit timpul ca Madonna să se retragă din activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici