Rod Stewart, supărat pe Jude Law pentru că s-a despărţit de fiica sa

Rod Stewart este furios pe actorul britanic Jude Law pentru că s-a despărţit de fiica sa, Kimberley, pentru a începe o relaţie cu modelul Lily Cole, informează site-ul FemaleFirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart, supărat pe Jude Law pentru că s-a despărţit de fiica sa

Rod Stewart, supărat pe Jude Law pentru că s-a despărţit de fiica sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jude Law şi Kimberley au avut o relaţie de scurtă durată care s-a încheiat, ceea ce a atras furia tatălui fetei, Rod Stewart.

"Rod o iubeşte pe Kimberley la nebunie şi este un tată foarte protector. Nu a fost deloc fericit să vadă fotografii cu Kim şi Jude, dar i-a trecut repede. Rod l-a plăcute pe Jude şi a crezut că va avea o relaţie serioasă cu fiica sa", a declarat o sursă informată.

Potrivit aceleiaşi surse, şi Kimberley Stewart a crezut că relaţia sa cu Jude va fi una de lungă durată. "Acum că Jude este cu Lily, Rod este foarte supărat şi intenţionază să îi spună în faţă ce crede despre el", a menţionat un apropiat al muzicianului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici