Rolul Annei Paquin în „The Irishman” stârneşte controverse, după ce actriţa rosteşte doar şapte cuvinte pe tot parcursul filmului. Reacţia lui Robert de Niro

Anna Paquin are un rol important în „The Irishman”, filmul de 3 ore şi jumătate regizat de Martin Scorsese, deşi replicile actriţei constau, adunate, în doar şapte cuvinte, a relatat CNN. Robert de Niro i-a luat apărarea colegei de platou: „a avut un rol magnific oricum”.

11653 afișări
Imaginea articolului Rolul Annei Paquin în „The Irishman” stârneşte controverse, după ce actriţa rosteşte doar şapte cuvinte pe tot parcursul filmului. Reacţia lui Robert de Niro

Controverse legate de Robert de Niro sare în apărarea rolului Annei Paquin din „The Irishman”

Paquin, câştigătoare a Premiului Oscar, joacă de această dată rolul lui Peggy, fiica mafiotului Frank Sheeran, interpretat de Robert de Niro. În film este prezentată evoluţia relaţiei dintre Peggy şi prietenul tatălui său, liderul Jimmy Hoffa, personaj întruchipat de Al Pacino. Singurele replici ale actriţei au legătură cu dispariţia lui Hoffa, în timpul unui scurt dialog cu tatăl său. Pe această temă au pornit ample dezbateri, iar unii susţin că tăcerea personajului de pe tot parcursul filmului „este mai grăitoare decât orice replică”.

De Niro a lăudat-o pe colega sa de platou într-un interviu acordat publicaţiei USA Today. „A fost deosebit de puternică. Poate că ar fi putut exista mai multă interacţiune între ea şi tatăl său, dar lucrurile sunt aşa cum sunt şi ea a avut un rol magnific oricum.”

Luna trecută, Anna Paquin a comentat pe Twitter în legătură cu zvonurile cum că ar fi fost obligată să apară în film. „Nu, nmeni nu mi-a impus nimic”, a spus ea. A mai adăugat şi că este mândră de rolul obţinut în urma audiţiilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici