Romanek susţine că a avut 100 de întâlniri cu extratereştrii

Stan Tiger Romanek, autorul înregistrării video care ar înfăţişa un extraterestru privind în interiorul casei sale, susţine că a mai avut cel puţin 100 de întâlniri similare dovedite printr-o serie de fotografii postate pe mai multe site-uri, relatează Denver Post în pagina electronică.

223 afișări
Imaginea articolului Romanek susţine că a avut 100 de întâlniri cu extratereştrii

Romanek susţine că a avut 100 de întâlniri cu extratereştrii (Imagine: denverpost.com)

Unul dintre aceste site-uri conţine fotografii cu Romanek care prezintă pe braţe şi pe spate mai multe urme care ar fi fost provocate de extratereştri. Autorul înregistrării a declarat că a fost răpit de extratereştri şi a mai dat publicităţii o serie de poze care înfăţişează urme sferice lăsate în curtea sa de navele acestora.

Romanek susţine că, în urma unei astfel de întâlniri pe care a avut-o în Pennsylvania, 44 de păsări s-au izbit în mod misterios de maşina sa din cauza unor efecte electromagnetice bizare rezultate în urma unui astfel de contact.

Înregistrarea dată publicităţii vineri dimineaţă, la Denver, înfăţişează o creatură cu capul în formă sferică care se uită în interiorul locuinţei lui Romanek. Alejandro Rojas, preşedintele organizaţiei MUFON, cel care l-a reprezentat pe Romanek la conferinţa de vineri, a declarat că înregistrarea datează din 17 iulie 2003 şi a fost făcută în statul Nebraska.

Creatura îşi ridică şi apoi îşi lasă capul în jos de mai multe ori, aparent în încercarea de a evita să fie filmată, fără ca restul corpului să fie vizibil. Rojas a subliniat că, potrivit cercetărilor preliminare efectuate de el şi de alţi experţi, înregistrarea video este autentică.

Jeff Peckman, cel care a organizat conferinţa de vineri dimineaţă, încearcă să strângă 4.000 de semnături pentru ca propunerea sa de înfiinţare a unei comisii care să se ocupe de astfel de întâlniri cu extratereştrii să poată fi supusă votului populaţiei locale la alegerile din noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici