ROMÂNII AU TALENT: Ce dans a prezentat bărbatul care l-a uimit pe Mihai Petre şi pentru cine s-a ridicat în picioare Andra - VIDEO

A doua ediţia a show-lui "Românii au talent", difuzată vineri seară la ProTV, a adus pe scenă în faţa celor trei membri ai juriului dansatori din buric, acrobaţi şi contorsionişti.

2651 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Ce dans a prezentat bărbatul care l-a uimit pe Mihai Petre şi pentru cine s-a ridicat în picioare Andra - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: Ce dans a prezentat bărbatul care l-a uimit pe Mihai Petre şi pentru cine s-a ridicat în picioare Andra

Cârpaci Florian în varsta de 82 de ani s-a prezentat la preselecţiile emisiunii "Romanii au talent" însoţit de un vecin al său.

Barbatul este sărac şi trăieşte dintr-o pensie de nevăzători. Mihai Petre a declarat complet emoţionant: "Este primul număr la care rămân mut, nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta de la un om de 82 de ani!"

VEZI AICI NUMĂRUL BĂTRÂNULUI FENOMENAL

Florin a prezentat un număr de Slagline: "Mă bucur că nu te-am lăsat să explici ce o să faci, pentru că eşti una dintre cele mai mari surprize de la "Românii au talent" de până acum, i-a spus Mihai Petre, impresionat şi invidios pe numărul lui. "Ai un balans fantastic, ceea ce îşi doreşte orice dansator din lumea asta", a adăugat el.

VEZI CUM A REUŞIT SĂ DANSEZE PE SFOARĂ FLORIN

Bărbatul care dansează din buric a reuşit să lase cu gura căscată pe cei trei membri ai juriului.

"Te-ai mişcat ca un dansator profesionist", a spus Andi Moisescu.

"Eşti un băiat curajos că faci ce-ţi place. Pe mine m-ai uimit. Eu asta caut la "Românii au talent", oameni care să mă lase cu gura căscată", a completat Mihai Petre.


e baiat si uite cum danseaza din buric! pe happyhour.protv.ro

Constanta Cobzariu, de 56 de ani, medic ginecolog, a venit la "Românii au talent" ca să câte. A făcut-o aşa de frumos, încât a smuls ropote de aplauze şi a umezit ochii spectatorilor.

"Mi-a plăcut în mod deosebit cum aţi reuşit să vă decupaţi din lumea noastră, să vă interiorizaţi şi ne-aţi transmis toate emoţiile. Bravo!", i-a spus Andi Moisescu.

"Sunteţi un exemplu şi vreau să vă mulţumesc că aţi venit la "Românii au talent", a fost şi reacţia Andrei, care s-a ridicat s-o aplaude.


A cantat dumnezeieste si i-a facut SA PLANGA pe cei care la inceput AU RAS de ea pe happyhour.protv.ro

Gigel Frone spune că "racolează fete" şi le învaţă să devină fotomodele, însă, până la urmă, nu acesta a fost talentul cu care a ridicat sala în picioare.


Gigel din Onesti a reusit sa ii fascineze pe cei din juriu! pe happyhour.protv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici