ROMÂNII AU TALENT, ultima semifinală: Silviu Paşca şi Fely Donose lansează prima lor piesă

Pro TV difuzează, vineri, de la ora 20:30, ultima semifinală "Românii au talent", în care Silviu Paşca şi Fely Donose lansează prima lor piesă, informează televiziunea.

589 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, ultima semifinală: Silviu Paşca şi Fely Donose lansează prima lor piesă

ROMÂNII AU TALENT, ultima semifinală: Silviu Paşca şi Fely Donose lansează prima lor piesă

În cea de-a cincea semifinală, difuzată vineri, începând cu ora 20:30, lista celor 15 finalişti care vor lupta pe 10 mai pentru marele premiu de 120.000 de euro va fi completă.

Pe scena de la "Românii au talent" vor urca vineri seară Anca Nicoleta Caus, "Shakira" din Oradea, contorsionistul Darius Bulzan, magicianul Alexandru Marcu, dansatorul Adrian Ilinca, Bruno Iacobet şi cei trei câini ai lui care au ridicat juriul în picioare în etapa preselecţiilor, trupa Blade Strings, ventrilocul Eduard Andrei Sandu, acrobaţii de la Goldenhands, majoretele Rasnov, trupa de acrobaţi Florea, fetele de la Performers Crew şi dansatorii de la Uninvented Theatre.

Vineri va fi din nou seara premierelor la "Românii au talent". Silviu Paşca şi Fely Donose, doi foşti concurenţi de la "Vocea României", îşi lansează prima lor piesă în cea de-a cincea semifinală a show-ului de la Pro TV. "'Prima piatră' este piesa pe care Smiley mi-a făcut-o cadou în semifinala de la 'Vocea României'. Colaborarea cu Fely a venit firesc pentru că noi suntem prieteni de ceva vreme şi, în plus, vocea ei se potriveşte perfect pe piesa", a declarat Silviu.

"Piesa este năucitoare! După ce am lansat piesa lui Tibi Scobiola, suntem foarte bucuroşi să-l lansăm acum şi pe Silviu. Piesa a fost făcută în studiourile Hahaha Production şi suntem super bucuroşi de rezultatul final", a declarat Smiley.

La cea de-a cincea semifinală de la "Românii au talent" vor mai fi prezenţi Julie Mayaya, "Vocea României" din sezonul trecut, şi barmanul Valentin Luca, specialistul în flair care şi-a făcut debutul în primul sezon al show-ului "Românii au talent".

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici