Românul Matrix a ajuns în finala "Britanicii au talent". Razy Gogonea a fost ovaţionat în picioare de britanici - VIDEO

Românul Razy Gogonea s-a calificat, vineri, în finala concursului "Britain's Got Talent", cu un număr de dans a cărui coregrafie a fost inspirată din filmele din seria "Matrix".

1744 afișări
Imaginea articolului Românul Matrix a ajuns în finala "Britanicii au talent". Razy Gogonea a fost ovaţionat în picioare de britanici - VIDEO

Românul Matrix a ajuns în finala "Britanicii au talent". Razy Gogonea a fost ovaţionat în picioare de britanici - VIDEO

Românul Razy Gogonea a fost marele câştigător al semifinalei de vineri seara, clasându-se pe primul loc în topul voturilor acordate de public, cu un dans a cărui coregrafie a fost inspirată din filmele din trilogia "Matrix", informează dailymail.co.uk.

Razy Gogonea, care locuieşte în Manchester împreună cu logodnica lui, a fost ovaţionat în picioare de spectatorii prezenţi, care au apreciat coregrafia originală a numărului său de dans, ce a părut la un moment dat că sfidează legile gravitaţiei.

La sfârşitul evoluţiei sale, Razy Gogonea, în vârstă de 28 de ani, a recunoscut într-un scurt interviu că s-a rănit de câteva ori la antrenamente, în momentul în care încerca să execute câteva mişcări acrobatice.

Pe locul al doilea în clasamentul voturilor acordate de public s-a clasat cântăreţul în vârstă de 19 ani Michael Collings, un inginer IT care locuieşte într-un parc de rulote. "Nu sunt ţigan şi nici nu locuiesc într-o tabără pentru ţigani. Locuiesc într-un parc de rulote doar pentru că părinţii mei s-au mutat aici pentru a «evada» din oraş", a declarat tânărul cântăreţ. El a interpreat o versiune originală a piesei "You Do Something To Me" de Paul Weller.

Razy Gogonea şi Michael Collings vor concura în finala concursului "Britain's Got Talent" alături de cântăreţul în vârstă de 12 ani Ronan Parke, pianistul Paul Gbegbaje, organistul Jean Martyn, grupul de băieţi New Bounce, balerinul James Hobley, artistul Les Gibson, cântăreţul Jai McDowall şi dansatorul Steven Hall.

Ultima semifinală a emisiunii-concurs "Britain's Got Talent", desfăşurată vineri, a debutat cu o declaraţie a renumitului producător de televiziune Simon Cowell, unul dintre membrii juriului, care a negat vehement acuzaţiile potrivit cărora această emisiune ar fi trucată, iar unul dintre concurenţi ar fi semnat, anterior, un contract cu casa de discuri care îi aparţine celebrului producător britanic.

"Trebuie să spun ceva. Trebuie să clarific nişte lucruri. Pe internet au apărut recent nişte acuzaţii, potrivit cărora concurentul Ronan Parke ar fi semnat, anterior, un contract cu casa mea de discuri şi că eu l-aş fi întâlnit înainte de începerea acestui concurs. Ambele acuzaţii sunt complet false, sunt doar minciuni", a declarat Simon Cowell.

Finala concursului "Britain's Got Talent" va avea loc sâmbătă, începând cu ora locală 19.00, şi va fi difuzată de postul de televiziune britanic ITV1.

"Britain's Got Talent" este o populară emisiune de televiziune difuzată de postul ITV din Marea Britanie. Câştigătorul fiecărei ediţii este recompensat cu un cec în valoare de 100.000 de lire sterline şi are posibilitatea de a evolua în faţa familiei regale a Marii Britanii, în cadrul galei anuale Royal Variety Performance organizată la Londra în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici