Rona Hartner şi Ion Oncescu, la "Dansez pentru tine"

Actriţa Rona Hartner şi campionul mondial la skandenberg Ion Oncescu vor dansa în scop caritabil la emisiunea "Dansez pentru tine", vineri seară, de la ora 20.30, la Pro TV.

307 afișări
Imaginea articolului Rona Hartner şi Ion Oncescu, la "Dansez pentru tine"

Rona Hartner şi Ion Oncescu, la "Dansez pentru tine" (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Vineri seară, în cadrul emisiunii "Dansez pentru tine", actriţa Rona Hartner şi campionul mondial la skandenberg Ion Oncescu au acceptat invitaţia de a dansa în direct pentru a ajuta doi copii nefericiţi să zâmbească din nou.

Oncescu va dansa alături de Silvia din baletul emisiunii "Dansez pentru tine" un disco alert, pentru un băieţel care a rămas în urma unui accident fără ambele mâini. Florin Olaru este un băieţel de 13 ani, care într-o zi s-a electrocutat în timp ce era pe câmp, cu vaca la păscut, şi s-a împiedicat de nişte cabluri de înaltă tensiune căzute. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze băiatului ambele mâini pentru a-i salva viaţa. În ciuda handicapului său, el este un copil plin de viaţă şi este primul în clasa lui, având numai note de 10. Florin îi spune adesea mamei sale că Dumnezeu îi va pune mâinile la loc într-o zi. Micuţul visează să ajungă director, să îşi îmbrăţişeze surioara de 2 ani, să mai poată răsfoi o carte sau să-i mai poată şterge mamei sale sărace şi nefericite lacrimile de pe obraz.

Actriţa Rona Hartner dansează tango alături de coregraful Lilian Cărăuş, fostul coregraf al Gabrielei Irimia, pentru a-i face copilăria mai frumoasă micuţului Vlad Florin, în vârstă de 12 ani, care a rămas fără tată. Vlad a asistat la toată suferinţa tatălui său măcinat de o boală cruntă, cancerul, şi acum se uită disperat cum se chinuie bunicii săi bolnavi de diabet şi de inimă. Mama este lăcătuş-mecanic şi este singura care aduce bani în casă. Vlăduţ visează să devină inginer de calculatoare şi să aibă şi el un calculator bun pe care să înveţe.

Vineri seară, ringul de la "Dansez pentru tine" va vibra în paşi de tango şi de R&B, perechile rămase în concurs promiţând atitudine şi spectacol telespectatorilor. Tangoul va fi exemplificat înainte de a începe competiţia de perechea Laura Cosoi şi Bogdan Boanta, iar R&B-ul va fi demonstrat de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici