Roxana Ciuhulescu joacă în "Casa Zoikai"

Roxana Ciuhulescu va juca în spectacolul de teatru "Casa Zoikai", regizată de Alexandru Tocilescu, care va fi pusă în scenă la Teatrul de Comedie din Bucureşti, începând cu jumătatea lunii martie.

189 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu joacă în "Casa Zoikai"

Roxana Ciuhulescu joacă în "Casa Zoikai"

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro TV va juca alături de actorii George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, Virginia Mirea şi Emilia Popescu.

"Nu am căutat casting-uri, nu am căutat roluri la teatru, pur şi simplu s-a întâmplat, ca şi în televiziune. Într-o bună zi, anul trecut, pe vremea când filmam la salonul auto de la Paris, am fost sunată de George Mihăiţă şi invitată la Teatrul de Comedie să dau o probă pentru rolul Madam Ivanova din «Casa Zoikai», de Mihail Bulgakov, în regia lui Alexandru Tocilescu. La întoarcerea în ţară, am mers la teatru şi... rolul a fost al meu", a mărturisit entuziasmată Roxana.

"Madam Ivanova este una dintre femeile lui Bulgakov, frumoasă şi unsă cu toate alifiile, ce-i suceşte minţile lui George Mihăiţă, alias Ametistov din piesa lui Bulgakov. Madam Ivanova este o femeie înaltă, impunătoare şi distinsă, aşa că sper să pot să intru uşor în pielea ei. Am onoarea să-i dau replica lui George Mihăiţă (Ametistov) şi lui Valentin Teodosiu (Gus), ei sunt cei care vor încerca să o cucerească pe Madam Ivanova", povesteşte Roxana.

M-am simţit un om mic, comparându-mă cu toţi «coloşii» prezenţi

"Am fost foarte bine primită şi, sincer, nu credeam că mă voi simţi atât de bine în mijlocul lor, a fost şi este ca într-o familie. Contrar înălţimii mele, m-am simţit un om mic, comparându-mă cu toţi «coloşii» prezenţi, sunt oameni foarte mari, foarte valoroşi. Mă pregătesc în fiecare zi alături de colegii mei de la Teatrul de Comedie, dar sigur, în 2000, când am intrat în televiziune, am făcut lecţii de dicţie şi actorie cu doamna profesoară Ileana Cârstea - Simion. De dânsa am fost modelată, dar, în fiecare zi, «fur» meserie de la colegii mei", mai spune vedeta Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici