Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare

Actorul Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare care îl hărţuieşte de trei luni şi care consideră că starul canadian este "sufletul (ei) pereche", informează TMZ.com.

204 afișări
Imaginea articolului Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare

Ryan Gosling a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei admiratoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit documentelor depuse în justiţie, Ryan Gosling spune că Grace Marie Del Villar l-a hărţuit în ultimele trei luni, expediindu-i diverse e-mail-uri şi pachete. Unul dintre acele pachete conţinea o pagină ruptă dintr-o revistă pe care se afla o fotografie cu Eva Mendes - partenera de viaţă a actorului -, iar pe acea pagină, Grace Marie ataşase un bilet cu adresa şi datele ei personale.

De asemenea, ea a expediat un număr uriaş de mesaje în e-mail-ul surorii actorului. Într-unul dintre acele mesaje ea a scris: "Îi voi sparge capul fratelui tău".

Totul a culminat pe 28 octombrie, când Grace Marie Del Villar a călătorit de la New York la Los Angeles şi s-a prezentat în faţa vilei lui Ryan Gosling, a sunat la interfon şi a spus că este "sora geamănă" a actorului. Aceasta a lăsat în faţa porţii un catalog cu păpuşi.

Justiţia americană a emis un ordin de interdicţie pe numele ei. Grace Marie Del Villar nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 90 de metri de Ryan Gosling, Eva Mendes şi fiica lor, Esmeralda.

Sora actorului, Mandi, a obţinut la rândul ei un ordin de restricţie împotriva ei.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" şi "The Place Beyond the Pines".

Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul "Lost River", în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici