Salma Hayek vrea să facă un reality show

Actriţa Salma Hayek, diva latino nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Frida", vrea să producă un serial de tip reality show care va avea ca temă ceremoniile de nuntă, potrivit variety.com.

14 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek vrea să facă un reality show

Salma Hayek vrea să facă un reality show (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, serialul va fi realizat de Salma Hayek şi de partenerul său de la casa de producţie Ventanarosa, Jose Tamez, în colaborare cu preşedintele de la Merv Griffin Television, Roy Bank.

Bank, cel care a creat "Are You Smarter Than a 5th Grader" pentru postul de televiziune Fox, a declarat că au avut loc discuţii neoficiale cu mai multe reţele care propuneau "o ofertă unică" pentru acest reality show.

Salma Hayek, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, în vârstă de 41 de ani, a fost nominalizată la premiile Oscar, pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002).

Actriţa este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici