"Sanctuarul" newyorkez al actriţei Marilyn Monroe poate fi închiriat cu 27.500 de dolari pe lună - VIDEO

Un apartament de lux din cartierul Upper East Side din New York, despre care actriţa americană Marilyn Monroe spunea că era "sanctuarul" ei, a apărut de curând pe piaţa imobiliară şi poate fi închiriat cu suma de 27.500 de dolari pe lună, informează dailymail.co.uk.

276 afișări
Imaginea articolului "Sanctuarul" newyorkez al actriţei Marilyn Monroe poate fi închiriat cu 27.500 de dolari pe lună - VIDEO

Marilyn Monroe (Imagine: Hepta)

Marilyn Monroe obişnuia să spună că acel apartament cu patru camere, care a aparţinut fotografului de modă Milton Greene, era propria ei casă atunci când părăsea pentru o perioadă oraşul ei natal, Los Angeles, pentru a petrece câteva zile la New York.

Împreună, Marilyn Monroe şi Milton Greene au înfiinţat compania Marilyn Monroe Productions, care l-a ajutat pe fotograf să devină cunoscut în cercurile artistice americane.

Compania respectivă a produs lungmetraje precum "Bus Stop" şi "Prinţul şi dansatoarea/ The Prince And The Showgirl", două dintre cele mai populare filme ale actriţei Marilyn Monroe, alături de "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot" şi "Don't Bother To Knock".

Deşi interiorul apartamentului a suferit câteva renovări faţă de perioada în care a trăit Marilyn Monroe, proprietatea şi-a păstrat intactă strălucirea şi stilul caracteristic Epocii de Aur de la Hollywood.

Proprietatea are patru dormitoare şi două săli de baie, dintre care una este echipată cu jacuzzi şi cu un duş cu aburi.

De asemenea, apartamentul este înzestrat cu numeroase facilităţi moderne, inclusiv un sistem de încălzire centrală, aer condiţionat şi un sistem de alarmă.

Proprietatea, care este închiriată de agenţia imobiliară Town Residential, se află la mică distanţă de Central Park într-o zonă în care se află numeroase magazine de lux, restaurante, cafenele şi spaţii culturale.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială - cu 29 de filme în palmares, apariţii în reviste -, dar şi muză pentru numeroşi artişti. Actriţa americană este deţinătoarea unui Glob de Aur pentru rolul din "Unora le place jazz-ul" şi a unei nominalizări la acelaşi trofeu pentru evoluţia ei din filmul "Bus Stop". A primit şi două nominalizări la premiile BAFTA, pentru rolurile din filmele "Şapte ani de căsnicie" şi "Prinţul şi dansatoarea".

Marilyn Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici