Scarlett Johansson va lansa un nou album în luna septembrie

Actriţa americană Scarlett Johansson a înregistrat un material discografic împreună cu muzicianul Pete Yorn, a cărui lansare este programată pentru luna septembrie, relatează nme.com.

26 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson va lansa un nou album în luna septembrie

Scarlett Johansson va lansa un nou album în luna septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Albumul, intitulat "Break Up", a fost înregistrat în 2006, cu doi ani înainte de lansarea pe piaţă a albumului de debut al actriţei Scarlett Johansson, "Anyehere I Lay My Head", alcătuit din zece coveruri după piesele lui Tom Waits şi o melodie originală.

Albumul "Breal Up" a fost inspirat de înregistrările pe care Serge Gainsbourg le-a realizat alături de Brigitte Bardot în anii 1960. Iniţiatorul acestui proiect muzical a fost Pete Yorn, care a dorit să colaboreze pentru acest material cu tânăra actriţă americană. Potrivit publicaţiei USA Today, înregistrările au fost realizate în doar două după-amieze consecutive.

Single-ul "Relator" de pe acest album poate fi ascultat gratuit pe site-ul thebreakupalbum.com.

Albumul "Break Up" va fi lansat în Statele Unite pe 8 septembrie.

Actriţa Scarlett Johansson, în vârstă de 23 de ani, a devenit celebră cu rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici