Scriitorul George R.R. Martin - autorul romanelor din care se inspiră "Urzeala Tronurilor" - despre victoria lui Donald Trump: "Winter is coming"

George R.R. Martin, autorul seriei "Cântec de gheaţă şi foc" din care se inspiră serialul "Urzeala Tronurilor", îl critică dur pe Donald Trump în ultima postare de pe blogul personal, spunând, că rezultatul votului arată că : "Winter is coming. V-am spus eu!".

3044 afișări
Imaginea articolului Scriitorul George R.R. Martin - autorul romanelor din care se inspiră "Urzeala Tronurilor" - despre victoria lui Donald Trump: "Winter is coming"

George R.R. Martin, despre victoria lui Donald Trump: "Winter is coming"

"America şi-a spus cuvântul", a notat scriitorul pe blogul său. "Chiar credeam că suntem mai buni decât atât. Aparent nu suntem. Trump era cel mai puţin calificat candidat care a fost vreodată nominalizat de un partid important pentru funcţia de preşedinte. Începând cu luna ianuarie, el va deveni cel mai rău preşedinte din istoria Americii şi un jucător periculos de instabil în scena mondială".

"Democraţii decimaţi, acum o minoritate în Camera Deputaţilor şi în Senat, nu mai au puterea să îl oprească. În următorii 4 ani, problemele noastre se vor înrăutăţi", completează autorul.

George R.R. Martin şi-a încheiat postarea cu un citat arhicunoscut din seria fantasy, care prevesteşte venirea inevitabilă a răului: "Winter is coming. V-am spus eu!".

"Game of Thrones" este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Scriitorul George R.R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi, inclusiv în română, şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici