Se întâmplă într-o închisoare din Rusia fără ca paznicii să ştie: Bal mascat aniversar, cu caviar şi salate exotice

Mai mulţi deţinuţi dintr-un penitanciar din apropiere de Moscova au organizat o petrecere aniversară pentru unul dintre colegii de celulă, deghizându-se în romani şi servind caviar şi salate exotice, fără ca paznicii să ştie.

382 afișări
Imaginea articolului Se întâmplă într-o închisoare din Rusia fără ca paznicii să ştie: Bal mascat aniversar, cu caviar şi salate exotice

Bal mascat aniversar, cu caviar şi salate exotice, într-un penitenciar din Moscova (Imagine: www.myfoxny.com)

Fotografiile de la neobişnuita petrecere, organizată la începutul anului, au ieşit la iveală săptămâna aceasta şi au fost preluate imediat de cotidiene, precum şi pe internet.

Într-una din poze, mai mulţi deţinuţi sunt îmbrăcaţi precum romanii şi ţin în mână tridente. Un alt deţinut este costumat în leu.

În altă fotografie, un bărbat serveşte salate, legume şi pâine cu caviar roşu de pe o masă plină cu bunătăţi.

Potrivit presei, deţinuţii participau la ziua de naştere a lui Anton Kouznetsov (26 de ani), condamnat pentru jaf armat.

Acest incident reprezintă o nouă sursă de ruşine pentru sistemul penitenciarelor ruseşti, după o serie de ştiri privind abuzurile făcute de gardieni şi lipsa sistemelor de supraveghere.

Autorităţile au declanşat o anchetă internă, pentru a-i trage la răspundere pe cei vinovaţi.

Fotografiile de la petrecere au fost făcute cu un telefon mobil, a căror folosire este interzisă în penitenciare. Deţinuţii au, într-adevăr, voie să primească mâncare din afară, însă caviarul nu face parte din produsele autorizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici