Sean Penn are o relaţie cu top modelul Petra Nemcova

Actorul american Sean Penn a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relaţie cu Petra Nemcova, după ce a apărut însoţit de celebrul top model de origine cehă la petrecerea aniversară a lui Bono, solistul trupei U2, joi seară, la New York.

385 afișări
Imaginea articolului Sean Penn are o relaţie cu top modelul Petra Nemcova

Sean Penn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa internaţională a afirmat încă din 2008 că Penn ar avea o relaţie cu Nemcova, însă informaţia nu a fost confirmată de cele două staruri. Aceleaşi zvonuri au reapărut în ultimele zile, după ce Nemcova a rupt logodna cu actorul britanic Jamie Belman, în luna aprilie, informează femalefirst.co.uk

Sean Penn şi Petra Nemcova nu au ezitat să îşi arate în public afecţiunea pe care o au unul pentru celălalt la petrecerea organizată de Bono cu ocazia celei de-a 52-a aniversări a muzicianului irlandez, în clubul newyorkez The Spotted Pig.

Potrivit publicaţiei New York Post, cele două vedete au lăsat impresia că formează un cuplu de multă vreme. La petrecere au fost prezente şi alte staruri de calibru, precum rapperul Jay-Z, Anna Wintour - editorul şef al ediţiei americane a revistei Vogue - şi top modelul Christy Turlington.

Sean Penn, în vârstă de 51 de ani, a fost căsătorit cu cântăreaţa Madonna în perioada 1985-1989 şi cu actriţa Robin Wright în perioada 1996-2010, cu care are doi copii. După divorţul de cea de-a doua soţie, starul american a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Scarlett Johansson.

Petra Nemcova s-a remarcat în calitate de model al casei Victoria's Secret şi a devenit celebră după ce a pozat în costum de baie pe coperta revistei Sport Illustrated în anul 2004.

Top modelul ceh, în vârstă de 32 de ani, a avut în trecut o relaţie cu muzicianul britanic James Blunt şi a fost logodită cu fotograful Simon Atlee, care a murit în timpul devastatorului tsunami care a lovit Thailanda în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici