Sean Penn, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare - VIDEO

Sean Penn, acuzat că a atacat, la începutul lunii octombrie 2009, un paparazzo care încerca să îl fotografieze la ieşirea dintr-un restaurant, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, 300 de ore de muncă în folosul comunităţii şi terapie pentru controlul furiei.

69 afișări
Imaginea articolului Sean Penn, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare - VIDEO

Sean Penn, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotograful Jordan Dawes l-a acuzat pe actorul Sean Penn că l-a atacat în faţa restaurantului Brentwood Country Mart din Los Angeles. Într-o fotografie, publicată pe site-ul tmz.com, Penn apare încercând să îl lovească cu piciorul pe fotograf. Potrivit tmz.com, actorul l-a lovit pe Dawes intenţionat, de mai multe ori.

Sean Penn a avut, de-a lungul carierei sale, mai multe conflicte cu paparazzi.

Un judecător american l-a condamnat, miercuri, pe Sean Penn - care nu a fost prezent la audiere - la trei ani de închisoare cu suspendare, 300 de ore de muncă în folosul comunităţii şi 36 de ore de terapie pentru controlul acceselor de furie.

Totodată, lui Penn i s-a impus să păstreze o distanţă de cel puţin 91,4 metri faţă de fotograf. Sean Penn ar putea fi condamnat la plata unor daune la o nouă audiere în acest caz care va avea loc pe 8 iulie.

Sean Penn, în vârstă de 49 de ani, are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. El a câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului".

Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici