Secretul relaţiei de succes: împărţirea sarcinilor creşte libidoul

Cuplurile care îşi împart treburile casnice sunt mai fericite decât cele în care doar unul dintre parteneri se ocupă de menaj. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Western Ontario din Canada, informează "Gândul".

35 afișări
Imaginea articolului Secretul relaţiei de succes: împărţirea sarcinilor creşte libidoul

Secretul relaţiei de succes: împărţirea sarcinilor creşte libidoul (Imagine: Gândul)

Oamenii de ştiinţă susţin că împărţirea treburilor casnice ajută la creşterea libidoului în cuplu. În plus, potrivit canadienilor, niciunul dintre parteneri nu trebuie să facă singur mai mult de 60 la sută din treburile casnice, chiar dacă asta presupune să dea cu aspiratorul sau cu mopul, să pregătească mâncarea sau să îngrijească copiii.

Citeşte mai multe despre secretul unei relaţii de succes pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici