Selecţia naţională pentru Eurovision 2010 ia startul miercuri

Selecţia naţională pentru Eurovision 2010 ia startul miercuri, compozitorii putând să îşi înscrie piesele pentru concurs în perioada 9 decembrie - 14 ianuarie, informează TVR, organizator al evenimentului.

24 afișări
Imaginea articolului Selecţia naţională pentru Eurovision 2010 ia startul miercuri

Selecţia naţională pentru Eurovision 2010 ia startul miercuri

La această ediţie Eurovision competiţia între compozitori va fi mult mai acerbă, deoarece miza concursului a crescut. Pentru a impulsiona şi a răsplăti profesionalismul şi creativitatea compozitorilor români, organizatorii le oferă şansa de a câştiga un autoturism.

Astfel că, în premieră, compozitorul piesei care va reprezenta România la concursul Eurovision de la Oslo va câştiga un autoturism Seat Ibiza.

Din dorinţa de a spori calitatea pieselor şi a interpreţilor înscrişi în concurs şi pentru a asigura o reprezentare cât mai bună la Oslo, Televiziunea Română a pregătit pentru ediţia 2010 mai multe noutăţi.

Acestea se referă atât la parteneriatul, în premieră, stabilit cu holdingul Adevărul, coproducător al proiectului pe România, cât şi la câteva modificări importante aduse Regulamentului pentru Selecţia naţională Eurovision. În linii mari, acestea vizează selecţia interpreţilor, promovarea pieselor înainte de concursul TVR, condiţiile de înscriere, jurizarea pieselor etc.

Regulamentul concursului de selecţie naţională pentru Eurovision 2010, calendarul evenimentelor şi alte detalii se găsesc postate pe site-ul TVR, la adresa www.tvr.ro/eurovision.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici