"Selfie"-ul istoric al lui Ellen DeGeneres de la premiile OSCAR, reconstituit de protestatari din Istanbul într-o dubă a poliţiei - FOTO

Seria "selfie"-urilor care imită celebra fotografie făcută de Ellen DeGeneres la premiile Oscar 2014 continuă cu cel al unui grup de protestatari din Istanbul, în contextul ciocnirilor violente din această săptămână.

368 afișări
Imaginea articolului "Selfie"-ul istoric al lui Ellen DeGeneres de la premiile OSCAR, reconstituit de protestatari din Istanbul într-o dubă a poliţiei - FOTO

"Selfie"-ul istoric al lui Ellen DeGeneres de la premiile OSCAR, reconstituit de protestatari din Istanbul într-o dubă a poliţiei - FOTO (Imagine: Twitter)

Protestatarii au reuşit să întreacă "selfie"-ul istoric al gazdei premiilor Oscar în materie de persoanele care au intrat în fotografie: acestea au fost 14 în total, în timp ce Ellen a strâns 12 vedete în imagine în seara Oscarurilor, scrie independent.co.uk.

Fotografia, făcută în spatele unei dubiţe a poliţiei, a fost postată pe Twitter de Ali Emre Mazlumoğlu pe 10 martie şi a strâns mii de redistribuiri.

 

 

Alţi doi oameni prinşi în mijlocul protestelor s-au oprit şi ei pentru o fotografie cu smartphone-ul, făcută în faţa unui grup de ofiţeri.

 

 

Zeci de mii de oameni au defilat miercuri, pe străzile din Istanbul, scandând "Tayyip, asasin!", cu ocazia funeraliilor unui tânăr de 15 ani mort după 269 de zile de comă survenită în urma rănilor suferite în timpul protestelor din iunie 2013.

Incidente violente au izbucnit în cursul zilei de miercuri între poliţie şi manifestanţi, la Istanbul, Ankara şi în alte oraşe ale ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici